Best Western Narvik Hotell

Mange mennesker besøker Narvik og de fleste kommer for å oppleve den forbløffende naturen som finnes rundt byen. Når man kommer til Narvik, så kan man ikke unngå å bli betatt av de bratte fjell, som ligger helt inn til byen og de smale fjordene som finnes et langt steinkast fra sentrum. I tillegg kan Narvik by på et bredt spekter av opplevelser og aktiviteter, og det er uansett om det er vinter eller sommer. Narvik har ikke så mange gamle og historiske bygg å vise frem, siden byen kun er litt mer enn 115 år gammel. Men Narvik har vokst ganske raskt på denne korte tiden og huser i dag knappe 20 000 innbyggere. Mange turister kommer til byen året rundt og de kommer enten med fly til Evenes flyplassen litt nord for Narvik, med tog fra Sverige via den berømte Ofotbanen, eller med buss/egen bil via E6 eller E8.

Du er aldri langt fra naturen

De fleste turister bor på et av byens hoteller. Et av de mest populære hotellene er Best Western Narvik Hotell og her bor du både behagelig og er samtidig tett på byen og naturen. Hotellet ligger for foten av Narvikfjellet og er plassert rett ved skibakken i det som mange hevder er et av de råeste alpinanleggene i Nord-Europa. Faktisk ligger hotellet så tett på alpinbakken, at det er mulig med ski- in/ski-out. Her er 40 rom som varierer i størrelse og standard, men felles for dem alle er at de utstyrt med alle moderne bekvemmeligheter som man forventer på en slikt hotell.  Det er mulig og parkere gratis på den store parkeringsplassen om man ankommer med egen bil og for barna finnes her et stort lekerom med eget hoppeslott.

Hotellet ligger kort vei fra den berømte gondolbanen i Narvik. Her kan man komme opp til 656 moh i løpet av kun 8 minutter og fra den øvre fjellheisstasjon kan man enten nyte den fantastiske utsikten over byen og fjellene rundt eller gå en tur opp mot toppen av fjellet. Men det er mye annet å ta seg til i Narvik og kjører man litt nord for Narvik, så kan man besøke verdens nordligste dyrepark, Polar Park. Men også i selve Narvik by er det mye å ta seg til. Veldig mange benytter seg av anledningen til å prøve og stå på ski eller ake i alpinanlegget. Hvor mange andre steder i Norge er det mulig å gjøre dette under midnattssolen eller mens nordlyset farger himmelen? For de som liker havet og vannet, så er her gode muligheter for å bli med på et fjordcruise eller fiske i en av de mange fjorder i området. På kvelden kan man kose seg på en av de mange restauranter i nærheten av hotellet eller spise en god middag på hotellets egen restaurant, Skistua Spiseri.

Best Western-gruppen

Best Western Narvik er en del av gruppen som heter Best Western Hotels & Resorts, en kjede som faktisk er verdens største med sine 4000 hoteller på verdensplan. Alle hotellene er privateide og finnes i mer enn 110 land på verdensplan. Som en av meget få hotellkjeder har gruppen et globalt kvalitetssikringsprogram som er med til å sikre den samme høye standarden på alle hotellene, uansett om du besøker Best Western Narvik Hotell eller The President Hotel i Istanbul. Hotellene blir inspisert en gang i året av en utenforstående inspektør og denne avgjør om hotellet lever opp til kravene som stilles av kjeden.