Vinter hele året

Nordmenn er ifølge ryktene, født med ski på beina, og selv i en hverdag hvor vi omgir oss med all verdens teknologi er ski fortsatt en av våre mest populære aktiviteter. Store som små spenner vi på oss langrennsski, alpinski og snøbrett så snart den kalde fine tida gjør sin anmarsj. Vi bruker enorme summer på ski og utstyr, og det er helt klart at vi ikke ser ut til å få nok av skisporten med det første. For mange av oss er det vinteren som er den beste årstiden, da mulighetene for aktiviteter på ski er så mange. Nå kan man selvsagt spenne på seg rulleski eller reise til kaldere deler av verden når solen titter fram og jager kong vinter på dør, men for mange er ikke det en mulighet. Vi har alle jobb, skole, familie og andre daglige gjøremål som krever sitt og vi kan ikke bare forlate alt for å jakte puddersnø hele året.

Sommer kan derfor bli en litt tung tid for mange i Norge. Det hjelper jo heller ikke på at det er så kaldt og surt store deler av sommeren at det like gjerne kunne vært vinter hele året. Så hva skal en gjøre om man savner kong vinter og mest av bare ønsker seg bort til en kaldere tid med ski på beina? Vel, nå er det ikke en 100% optimal erstatning, men du kan prøve lykken på nettcasino. Nei, spilleautomater på nett og skigåing har ikke noen direkte fellesnevnere, men utvalget av spilleautomater med et vinterlig tema er større enn du kanskje tror. I dag spiller flere hundre tusen nordmenn på nett hver uke, og alle som en drømmer de om å vinne stort slik at de kan gjennomføre alle sine drømmer. Så hvorfor skulle ikke du også prøve lykken? Er du heldig, kan du vinne virkelig stort slik at du kan si opp jobben og jakte puddersnø hele året gjennom. To av våre absolutte favoritter å spille på sommerstid, er Kiss The Sky og Penguin Splash. En stor fordel er at begge to også kan spilles på mobil. Slik kan du fortsatt holde fast på vinteren selv når venner og familie drar deg med på stranden.

Kiss the Sky

Denne automaten har ikke noe med skigåing å gjøre, men den omfavner den kalde, fine tiden på en flott måte og i likhet med alpint, innbyr den til noen virkelig adrenalinfylte timer. Kiss the Sky er en flott automat fra utvikleren Skill On Net. Her kan man drømme seg bort til snøkledde fjell mens man spinner 5 hjul i håp om å lande en stor gevinst på en av de 50 betalingslinjene som er på automaten. Denne automaten er ikke komplisert, så den passer både erfarne- og mer uerfarne spillere. Kiss the Sky har flere spesialsymboler, bonusspill og en egen jackpott. Det er en sann glede å spille på denne automaten som gir deg muligheten til å bestige høye fjell som er dekket av snø. På din vei til toppen kan du også vinne store gevinster. Underveis får du hjelp av wildsymboler av dynamitt og scattersymboler i form av en walkie talkie. Lander du en scatter på en de fem hjulene, kan du vinne du opptil 20 gratisspinn med en multiplikator på ganger to. Resten av symbolene er ting man forventer at en fjellklatrer ville hatt med seg, som ryggsekk, telt, kikkert og båndopptaker. Greit, vi ser heller ikke hva han skal med en båndopptaker.

Penguin Splash

Microgaming gir oss vår neste favoritt. Selskapet er en meget anerkjent utvikler av spilleautomater, og med Penguin Splash tar de deg som spiller med til det et herlige, kaldt antarktisk strøk. Her blir du på fem hjul og 25 gevinstlinjer kjent med de flotte dyrene som koser seg i snøen hele året. Symbolene på automaten er de klassiske 10, Knekt, Dame, Konge og Ess, i tillegg til en hvalross, en sel, en hval, en pingvin og en isbjørn. Alt satt på en bakgrunn av snøkledde fjell og isberg.